Contact

     Microsoft Certified Technology Specialist

  Lid van FeWeb


Microsoft Authorized Education Reseller

Fujitsu Select Partner

Whois

Controleer uw domeinnaam:
www.
Selecteer een extensie:
.eu.be.nl
.com.net.org
.info.biz.mobi

Joris De Buck

Nieuwe website met dat sprankeltje extra. Deze website is volledig responsive en voorzien van leuke effecten op diverse posities. Een duidelijke en overzichtelijke structuur moeten zorgen dat de bezoeker een aangename tijd beleefd. Daarnaast is ook veel zorg besteed aan Search Engine Optimalisatie - SEO.

Van De Brindlehoeve

Site ontwikkeld in Joomla CMS, om de klant toe te laten zelf wijzigingen aan te brengen. Template volledig customized en responsive. Fotoalbum kan eenvoudig door de klant beheerd worden om elke nieuwe pup de schijnwerper te kunnen zetten. Site in 3 talen: NL-EN-FR. Gelinkt aan De Jachtwachter.

De Jachtwachter

Site ontwikkeld in Joomla CMS, om de klant toe te laten zelf wijzigingen aan te brengen. Template volledig customized en responsive. Fotoalbum kan eenvoudig door de klant beheerd worden om elke nieuwe pup de schijnwerper te kunnen zetten. Site in 3 talen: NL-EN-FR.  Gelinkt aan Van De Brindlehoeve.

De Matroos

Redesign van bestaande website die moest opgefrist en gemoderniseerd worden.Via een Google integratie van het domein en de mail kan nu heel eenvoudig real-time de agenda worden aangevuld. Daarnaast kan er ook eenvoudig tekst worden aangepast en toegevoegd. Integratie met Google maps en streetview is een leuke extra.

Ria Van De Ven

Nieuwe website voor auteur Ria van de Ven ter ere van de release van haar nieuwste misdaad roman 'Gewetenloos'. Site werd ontwikkeld in Joomla 2.5, template customised en aangevuld met social bookmarks. Tevens werd gezorgd dat de auteur zelf eenvoudig tekst en inhoud kan aanpassen via de frontend

BBQ Catering

Publiciteits website gebouwd op Joomla 2.5, volledig customized en restyled naar analogie van de reeds uitgebrachte folders en bestaande marketing. De eigenaar van de zaak gaat steeds zelf op locatie en zorgt dat elke barbecue tot in de kleinste details verzorgd is. Eenvoudig doch doeltreffende website

MVC Vinyl

Redesign van bestaande website. 2 subsites (algemene website en shop) werden samengevoegd tot 1 geheel. Naast enkele structurele wijzigingen werden custom modules toegevoegd en werd zoekfunctie herschreven en geoptimaliseerd. Ook de backbone werd deels onder handen genomen. Volledig custom framework .

Skydive Hayabusa

Redesign van bestaande website. De bestaande website moest opgefrist en gemoderniseerd worden. Daarnaast moest ze de aparte blog ook kunnen integreren. Overzicht, gebruiksgemak en eenvoudig zelf kunnen toevoegen en aanpassen van artikelen waren enkele van de vereisten voor dit webdesign project. 

Geert Van Den Eede Fotografie

Site ontwikkeld mbv Piwigo, om de klant toe te laten eenvoudig zelf foto's toe te voegen zonder enige kennis van html. Template volledig op maat van de klant gemaakt. Site past zich automatisch aan volgens de taal van de gebruiker.

Kamerverhuur Carnac

Site ontwikkeld in Joomla CMS, om de klant toe te laten zelf wijzigingen aan te brengen en teksten te veranderen. Template volledig custom, ondersteuning door zachte lounge muziek op de achtergrond via een inhouse geschreven muziek player module. Carnac, een statement sedert meer dan 30 jaar !

Local Madness

Site volledig ontwikkeld in Flash, op basis van eerste release album. Incest is best.althans als je de muziekgeschiedenis uitpluist. Deze jongens doen het met hun broer (local madness is 2x2 broers), en ze zien er helemaal geen kwaad in.

SimplyFact

SimplyFact Pro is een complete oplossing voor uw dagelijkse facturatie en stockbeheer, geschikt voor zowel kleine als middelgrote bedrijven. Stockbeheer, automatische calculatie van winstmarges, gebruik van verschillende btw tarieven, keuze uit verschillende layouts voor uw facturen, opvolging betalingen, ...

Lollie

Project website, volledig custom geschreven op het CodeIgniter framework. Website gebruikt de Google Custom Searchengine (CSE) voor de zoekopdrachten. Daarnaast werden ook pagina's toegevoegd met uitleg over Child Focus, RSS feed weergaves van Vermiste personen en het laatste nieuws van Child Focus. 

Microsoft Tips
Nieuwsflash
Webdesign
IT Support

De 10 meestgestelde vragen over de gratis update van Windows 10

Windows 10 komt eraan en naar aanleiding van de releasedatum op 29 juli, lijsten we even de 10 meest gestelde vragen op van het moment: behoud ik al mijn documenten bij een gratis upgrade? Zal Cortana ook beschikbaar zijn in België? Krijgt Windows RT ook een upgrade? Ontdek de volledige lijst.

http://pulse.microsoft.be/language/nl/de-10-meest-gestelde-vragen-over-de-gratis-windows-10-upgrade/

 

Welke Windows 10 versie past bij jou?

Op 29 juli is het zover. Dan is Windows 10 beschikbaar; in verschillende versies nog wel. De versies zijn afgestemd op gebruikersprofiel en de toestellen die je gebruikt. Moedig jij als bedrijf CYOD aan (Choose Your Own Device)? Dan zal je waarschijnlijk een andere versie hebben dan iemand die liever een desktop-editie heeft. Ontdek welke versie bij jou past.

http://pulse.microsoft.be/language/nl/welke-windows-10-versie-past-bij-jou/

 

Maak kennis met Microsoft Edge (te kiezen: 1/2)

Microsoft Edge is de nieuwe browser van Windows 10. Je zal vanaf eind juli rechtstreeks op webpagina’s kunnen schrijven, wat meteen heel wat tijd bespaart in meetings. Benieuwd naar de andere features van Microsoft Edge? 

http://pulse.microsoft.be/language/nl/microsoft-edge-surface-3-perfect-partners-in-crime/

 

Hoe ziet Office eruit in Windows 10 (te kiezen: 2/2)

Met Windows 10 heb je ineens de nieuwe versie van Word, Excel, PowerPoint, Outlook en OneNote op zak en dat op al je mobiele toestellen. Touch- en mobielvriendelijk zijn ze allemaal, per app zijn er een aantal specifieke wijzigingen.

http://pulse.microsoft.be/language/nl/probeer-office-voor-windows-10/

 

Geef hackers minder kans

Geen grotere vrees voor een bedrijfsleider dan gehackt te worden. Ondanks de vele waarschuwingen en ondersteuning van partners zoals Microsoft, kan het soms toch fout lopen. Ontdek hoe jij en je collega’s proactief kunnen handelen om hackers geen kans te geven.

http://pulse.microsoft.be/language/nl/geef-hackers-minder-kans/

 

Reminder voor Windows Server

Op 14 juli 2015 beëindigt Microsoft de ondersteuning voor Windows Server 2003 en Windows Small Business Server 2003. Met een upgrade naar een nieuwe server worden uw kosten verlaagd, uw gegevens beschermd en staat u sterker in de markt.

 

Lees hier de 5 redenen om te upgraden: http://bit.ly/19O1lm1 

TPL_BEEZ3_NEXTTAB

Deze week hebben we een nieuwe update vrijgegeven voor SimplyFact

Icecat integratie: automatisch ophalen en invullen van product informatie !

Verkoopt u vaak of uitsluitend elektronisch materiaal en/of onderdelen? Met behulp van de Icecat integratie hoeft u zich geen zorgen meer te maken over het invoeren van de produkt gegevens ! Met behulp van het unieke EAN/UPC nummer, of de combinatie van merk en merkgebonden SKU, vult SimplyFact voor u automatisch alle product gegevens in: algemene gegevens, afbeeldingen, garantie termijn, categorie, gedetailleerde product info: alles in 1 oogopslag.

SimplyFact Icecat integratie - deel 1    SimplyFact Icecat integratie - deel 2

Meer nog: dankzij een handige Product Fiche functie, maakt u heel eenvoudig een gepersonaliseerde en gedetailleerde PDF product fiche van het gekozen artikel. Perfect om als bijlage bij uw offertes te voegen, of om de klant een handig overzicht van de produkt mogelijkheden te tonen. Deze product fiches zijn gebrand zoals uw facturen, bevatten uw eigen logo en u hebt zelfs de mogelijkheid om onmiddelijk uw eigen verkoopsprijs te vermelden op de fiche (met of zonder BTW).

Dankzij deze integratie bespaar ik elke maand heel wat uren die ik anders moest spenderen aan het manueel opzoeken en invoeren van alle produkten

Meer lezen...
TPL_BEEZ3_NEXTTAB

SSL : noodzakelijke beveiliging

Een SSL-certificaat is een noodzakelijke beveiliging voor ieder webverkeer. Heeft u bijvoorbeeld een webwinkel of wilt u er een beginnen? Of heeft u een andere website waar uw bezoekers gevoelige informatie naar toe versturen, bijvoorbeeld een control panel? Dan is een SSL-certificaat onmisbaar, als u de garantie wilt geven dat de gegevens van uw klanten op uw website veilig zijn en niet ingezien kunnen worden door derden. Een garantie die eigenlijk vanzelfsprekend is.    

Misschien heeft u alleen maar een aanmeldingsformulier of inlogscherm op uw website, waar u uw bezoekers vraagt om hun naam en adresgegevens in te vullen, en denkt u misschien dat SSL daarom te duur en onnodig is. Toch kunnen ook deze gegevens gestolen worden, met alle vervelende gevolgen van dien. Het is dan ook wettelijk verplicht om de verzending van dit soort gegevens van en naar uw website te beveiligen. Onze Medium Security SSL certificaten zijn hiervoor ideaal.

Ook voor low-risk websites, zoals een intranet binnen een klein bedrijf, vindt u bij Bumper.be geschikte budget-SSL-certificaten. En wilt u meerdere subdomeinen beveiligen met SSL, dan is SSL Wildcard de beste oplossing.

Voor iedere doelgroep een SSL-certificaat

SSL-certificaten kunnen van levensbelang zijn voor ondernemingen die online opereren. Voor een e-commerce bedrijf kan een goede SSL-beveiliging een groot verschil in de omzet maken. Voor webdevelopers kan een goed werkend SSL-certificaat ervoor zorgen dat er niet wordt ingebroken in de site van een klant.

Alle grote merken onder 1 dak

Bij Bumper.be bent u aan het juiste adres voor SSL certificaten van alle grote merken:    

Comodo SSL  Thawte SSL   RapidSSL SSL

GeoTrust SSL

     VeriSign SSL

VeriSign, GeoTrust, Thawte, Comodo en RapidSSL.

                  

TPL_BEEZ3_NEXTTAB

Bumper.be services op maat

U vraagt, wij leveren: advies op maat gesneden, onderhouds contracten, snelle interventies, persoonlijk advies, telefonische support, hulp op afstand en dienst na verkoop. We begeleiden u van A to Z naar uw ideale IT omgeving met behulp van kennis, ervaring en onafhankelijk advies over merken, produkten en netwerkleveranciers.

Maak u geen zorgen meer over uw IT, Bumper.be levert u alle IT oplossingen: snel, adequaat en scherp geprijsd.

Contacteer ons vrijblijvend voor meer informatie

button webdesign
button hosting
button development
button hardsoftware
button consultancy
button support