Contact

     Microsoft Certified Technology Specialist

  Lid van FeWeb


Microsoft Authorized Education Reseller

Fujitsu Select Partner

Whois

Controleer uw domeinnaam:
www.
Selecteer een extensie:
.eu.be.nl
.com.net.org
.info.biz.mobi

Server 2008 R2

Over Windows Server 2008 R2 

Windows Server® 2008 R2 is het meest recente beheerssysteem van Microsoft voor Windows Servers. Windows Server 2008 R2 is ontworpen om de werkingskosten van bedrijven te reduceren en hun doeltreffendheid te verhogen; het biedt betere beheersmogelijkheden voor alle middelen in het hele bedrijf. Het is ontworpen om betere energie-efficiëntie en prestaties te bieden door het stroomverbruik te verlagen en de algemene onkosten te drukken. Het helpt ook de mogelijkheden van de bijkantoren te verbeteren, het biedt aantrekkelijke nieuwe toegangsmogelijkheden op afstand en een gestroomlijnd serverbeheer en het verruimt de virtualisatiestrategie van Microsoft, zowel voor de client- als voor de servercomputers.

Windows Server 2008 - Introductie

Microsoft Windows Server 2008 is de tot nog toe meest krachtige en meest geavanceerde Windows Server, ontworpen voor de volgende generatie netwerken, toepassingen en webservices. Met Windows Server 2008 ontwikkelt, levert en beheert u een veelzijdige gebruikerservaring en toepassingen naar wens. Windows Server 2008 waarborgt een veilige infrastructuur voor het netwerk en vergroot de toegevoegde waarde en technologische efficiëntie binnen uw organisatie.
 
Windows Server 2008 bouwt voort op de serversuccessen uit het verleden met toevoeging van waardevolle nieuwe functionaliteiten en krachtige verbeteringen aan de basis van het besturingssysteem. Met nieuwe webtools, virtualisatietechnieken, optimalisering van de beveiliging en beheertoepassingen wordt een solide fundament geleverd voor de infrastructuur van uw informatietechnologie en bespaart u tijd en geld.
 
  Gemaakt voor het web
 
  Ingebouwde virtualisatie
 
  Veiligheid
 
  Een solide basis voor uw bedrijfswerkstromen 
 

 
Gemaakt voor het web

Windows Server 2008 wordt geleverd met Internet Information Services 7.0 (IIS7), een webserver en een platform met verbeterde beveiliging en eenvoudige beheerfuncties voor de ontwikkeling en betrouwbare hosting van webapplicaties en diensten. IIS7 is een enorme stap voorwaarts op het webplatform van Windows en omvat een op componenten gebaseerde architectuur die zorgt voor grotere flexibiliteit en controle. IIS7 voorziet bovendien in vereenvoudigd beheer, uitgebreide uitbouwmogelijkheden en krachtige en tijd besparende tools voor diagnose en probleemoplossing.
 
Internet Information Server IIS7 en .NET Framework 3.0 vormen een breed platform voor de ontwikkeling van toepassingen waarmee gebruikers en gegevens met elkaar in verbinding worden gesteld en waarmee de gebruiker informatie kan delen en inzien. Met onze technologie blijven uw medewerkers bij hun taakuitvoering voorzien van de meest actuele gegevens. IIS7 speelt hiernaast een centrale rol bij het samenbrengen van de webplatformtechnologieën van Microsoft; ASP.NET, Windows Communication Foundation Web services en Windows SharePoint Services.

  
Ingebouwde virtualisatie

Microsoft Windows Server Hyper-V, de nieuwe generatie servervirtualisatietechnologie gebaseerd op hypervisor, stelt u in staat uw hardware-investeringen optimaal te benutten door meerdere serverrollen te consolideren als op zichzelf staande virtuele computers die lopen op een enkele fysieke computer. U kunt bovendien op een efficiënte manier meerdere besturingssystemen, zoals Windows, Linux en andere besturingssystemen, parallel uitvoeren op dezelfde server. Met de ingebouwde technologie en een eenvoudig licentiebeleid laat de Windows Server 2008 u nu eenvoudiger dan ooit profiteren van de kostenbesparing die virtualisatie meebrengt.
 
Toepassingen zijn efficiënt gevirtualiseerd met de in Windows Server 2008 gecentraliseerde technologieën voor toegang. Met Terminal Services Gateway en Terminal Services RemoteApp kunt u programma's die standaard op Windows zijn gebaseerd eenvoudig activeren op remote locaties. Hierbij worden de programma's uitgevoerd op een terminal server en niet direct geïnstalleerd op een client computer. Met deze ingebouwde virtualisatietechniek is er geen noodzaak voor een gecompliceerde VPN.


Veiligheid

Windows Server 2008 is de tot nog toe meest veilige Windows Server. Het besturingssysteem kent een sterke beveiliging tegen uitval en verschillende nieuwe technologieën helpen u om ongeautoriseerde toegang tot uw netwerk, uw servers, uw gegevens en uw gebruikersaccounts te voorkomen. Met Network Access Protection (NAP) kunt u er van overtuigd zijn dat de computers die met uw netwerk in verbinding worden gesteld beantwoorden aan het beveiligingsbeleid binnen uw organisatie.
 
Technologische integratie en verscheidene toepassingsverbeteringen maken de Active Directory-service tot een krachtige, verenigde en geïntegreerde IDA-oplossing (Identify and Access). Read-Only Domain Controller (RODC) en de stationsversleuteling van BitLocker Drive Encryption stellen u in staat om uw Active Directory-database veilig in te zetten op remotelocaties.


Een solide basis voor uw bedrijfswerkstromen

Windows Server 2008 levert een solide basis voor al uw serverwerkstromen en toepassingsvereisten en blijft hierbij eenvoudig inzetbaar en eenvoudig te beheren. De volledig nieuwe Server Manager levert een gecentraliseerde beheerconsole die de instellingen van uw server, de configuratie en de doorlopende beheertaken stroomlijnt en vergemakkelijkt. Windows PowerShell, een nieuwe toepassing voor opdrachtregels, stelt beheerders in staat de gewone beheertaken te automatiseren voor meerdere servers.
 
Met Windows Deployment Services beschikt u over een zekere en eenvoudige manier voor het snel inzetten van het besturingssysteem over netwerkinstallaties. Met de geoptimaliseerde Failover Clustering van Windows Server 2008, de volledige IPv6-ondersteuning en het geconsolideerde beheer van Network Load Balancing is het implementeren van een netwerk met grote beschikbaarheid ook voor generalisten op het gebied van IT eenvoudig.
 
Tenslotte heeft u met Server Core ook nog de mogelijkheid om serverrollen met slechts de meest noodzakelijke componenten en subsystemen te installeren in Windows Server 2008, zonder hierbij gebruik te maken van een grafische gebruikersinterface. Door minder rollen en functies te installeren verlaagt u de belasting van uw diskruimtes en uw diensten terwijl het aantal zwakke plekken in uw systeem wordt teruggebracht. Server Core stelt uw IT-medewerkers in staat zich te specialiseren in de serverrollen die zij moeten ondersteunen.

Microsoft Tips
Nieuwsflash
Webdesign
IT Support

De 10 meestgestelde vragen over de gratis update van Windows 10

Windows 10 komt eraan en naar aanleiding van de releasedatum op 29 juli, lijsten we even de 10 meest gestelde vragen op van het moment: behoud ik al mijn documenten bij een gratis upgrade? Zal Cortana ook beschikbaar zijn in België? Krijgt Windows RT ook een upgrade? Ontdek de volledige lijst.

http://pulse.microsoft.be/language/nl/de-10-meest-gestelde-vragen-over-de-gratis-windows-10-upgrade/

 

Welke Windows 10 versie past bij jou?

Op 29 juli is het zover. Dan is Windows 10 beschikbaar; in verschillende versies nog wel. De versies zijn afgestemd op gebruikersprofiel en de toestellen die je gebruikt. Moedig jij als bedrijf CYOD aan (Choose Your Own Device)? Dan zal je waarschijnlijk een andere versie hebben dan iemand die liever een desktop-editie heeft. Ontdek welke versie bij jou past.

http://pulse.microsoft.be/language/nl/welke-windows-10-versie-past-bij-jou/

 

Maak kennis met Microsoft Edge (te kiezen: 1/2)

Microsoft Edge is de nieuwe browser van Windows 10. Je zal vanaf eind juli rechtstreeks op webpagina’s kunnen schrijven, wat meteen heel wat tijd bespaart in meetings. Benieuwd naar de andere features van Microsoft Edge? 

http://pulse.microsoft.be/language/nl/microsoft-edge-surface-3-perfect-partners-in-crime/

 

Hoe ziet Office eruit in Windows 10 (te kiezen: 2/2)

Met Windows 10 heb je ineens de nieuwe versie van Word, Excel, PowerPoint, Outlook en OneNote op zak en dat op al je mobiele toestellen. Touch- en mobielvriendelijk zijn ze allemaal, per app zijn er een aantal specifieke wijzigingen.

http://pulse.microsoft.be/language/nl/probeer-office-voor-windows-10/

 

Geef hackers minder kans

Geen grotere vrees voor een bedrijfsleider dan gehackt te worden. Ondanks de vele waarschuwingen en ondersteuning van partners zoals Microsoft, kan het soms toch fout lopen. Ontdek hoe jij en je collega’s proactief kunnen handelen om hackers geen kans te geven.

http://pulse.microsoft.be/language/nl/geef-hackers-minder-kans/

 

Reminder voor Windows Server

Op 14 juli 2015 beëindigt Microsoft de ondersteuning voor Windows Server 2003 en Windows Small Business Server 2003. Met een upgrade naar een nieuwe server worden uw kosten verlaagd, uw gegevens beschermd en staat u sterker in de markt.

 

Lees hier de 5 redenen om te upgraden: http://bit.ly/19O1lm1 

TPL_BEEZ3_NEXTTAB

Deze week hebben we een nieuwe update vrijgegeven voor SimplyFact

Icecat integratie: automatisch ophalen en invullen van product informatie !

Verkoopt u vaak of uitsluitend elektronisch materiaal en/of onderdelen? Met behulp van de Icecat integratie hoeft u zich geen zorgen meer te maken over het invoeren van de produkt gegevens ! Met behulp van het unieke EAN/UPC nummer, of de combinatie van merk en merkgebonden SKU, vult SimplyFact voor u automatisch alle product gegevens in: algemene gegevens, afbeeldingen, garantie termijn, categorie, gedetailleerde product info: alles in 1 oogopslag.

SimplyFact Icecat integratie - deel 1    SimplyFact Icecat integratie - deel 2

Meer nog: dankzij een handige Product Fiche functie, maakt u heel eenvoudig een gepersonaliseerde en gedetailleerde PDF product fiche van het gekozen artikel. Perfect om als bijlage bij uw offertes te voegen, of om de klant een handig overzicht van de produkt mogelijkheden te tonen. Deze product fiches zijn gebrand zoals uw facturen, bevatten uw eigen logo en u hebt zelfs de mogelijkheid om onmiddelijk uw eigen verkoopsprijs te vermelden op de fiche (met of zonder BTW).

Dankzij deze integratie bespaar ik elke maand heel wat uren die ik anders moest spenderen aan het manueel opzoeken en invoeren van alle produkten

Meer lezen...
TPL_BEEZ3_NEXTTAB

SSL : noodzakelijke beveiliging

Een SSL-certificaat is een noodzakelijke beveiliging voor ieder webverkeer. Heeft u bijvoorbeeld een webwinkel of wilt u er een beginnen? Of heeft u een andere website waar uw bezoekers gevoelige informatie naar toe versturen, bijvoorbeeld een control panel? Dan is een SSL-certificaat onmisbaar, als u de garantie wilt geven dat de gegevens van uw klanten op uw website veilig zijn en niet ingezien kunnen worden door derden. Een garantie die eigenlijk vanzelfsprekend is.    

Misschien heeft u alleen maar een aanmeldingsformulier of inlogscherm op uw website, waar u uw bezoekers vraagt om hun naam en adresgegevens in te vullen, en denkt u misschien dat SSL daarom te duur en onnodig is. Toch kunnen ook deze gegevens gestolen worden, met alle vervelende gevolgen van dien. Het is dan ook wettelijk verplicht om de verzending van dit soort gegevens van en naar uw website te beveiligen. Onze Medium Security SSL certificaten zijn hiervoor ideaal.

Ook voor low-risk websites, zoals een intranet binnen een klein bedrijf, vindt u bij Bumper.be geschikte budget-SSL-certificaten. En wilt u meerdere subdomeinen beveiligen met SSL, dan is SSL Wildcard de beste oplossing.

Voor iedere doelgroep een SSL-certificaat

SSL-certificaten kunnen van levensbelang zijn voor ondernemingen die online opereren. Voor een e-commerce bedrijf kan een goede SSL-beveiliging een groot verschil in de omzet maken. Voor webdevelopers kan een goed werkend SSL-certificaat ervoor zorgen dat er niet wordt ingebroken in de site van een klant.

Alle grote merken onder 1 dak

Bij Bumper.be bent u aan het juiste adres voor SSL certificaten van alle grote merken:    

Comodo SSL  Thawte SSL   RapidSSL SSL

GeoTrust SSL

     VeriSign SSL

VeriSign, GeoTrust, Thawte, Comodo en RapidSSL.

                  

TPL_BEEZ3_NEXTTAB

Bumper.be services op maat

U vraagt, wij leveren: advies op maat gesneden, onderhouds contracten, snelle interventies, persoonlijk advies, telefonische support, hulp op afstand en dienst na verkoop. We begeleiden u van A to Z naar uw ideale IT omgeving met behulp van kennis, ervaring en onafhankelijk advies over merken, produkten en netwerkleveranciers.

Maak u geen zorgen meer over uw IT, Bumper.be levert u alle IT oplossingen: snel, adequaat en scherp geprijsd.

Contacteer ons vrijblijvend voor meer informatie

button webdesign
button hosting
button development
button hardsoftware
button consultancy
button support