Contact

     Microsoft Certified Technology Specialist

  Lid van FeWeb


Microsoft Authorized Education Reseller

Fujitsu Select Partner

Whois

Controleer uw domeinnaam:
www.
Selecteer een extensie:
.eu.be.nl
.com.net.org
.info.biz.mobi

De nieuwe Windows

 

Wat is nieuw in Windows 8.1 ?

Start

De Start-knop is terug op het bureaublad, tik of klik er op om naar het Startscherm te gaan. Je kunt nu na het aanmelden rechtstreeks naar het bureaublad gaan en je kunt dezelfde achtergrond voor zowel het bureaublad als het Startscherm gebruiken. Je kunt ook rechtstreeks naar de nieuwe Apps-weergave gaan.

In één keer overal zoeken

Slim zoeken met Bing zorgt dat je met één zoekopdracht zowel resultaten van het web als van je pc (instellingen, bestanden en apps) te zien krijgt. Tik of klik op de zoekresultaten en je kunt direct aan de slag. Zo kun je direct naar een muzieknummer luisteren, een vriend bellen, een app openen of naar je favoriete site gaan. Zoek en klik of tik. (In sommige regio's zijn een aantal functies niet beschikbaar.)

Meer tegelijkertijd doen

Chatten onder het gamen, winkelen en een video bekijken of werken en naar muziek luisteren, het kan allemaal tegelijk. Afhankelijk van je schermgrootte kun je nu maximaal vier apps tegelijkertijd op je scherm afbeelden.

Download meer apps

In de opnieuw vormgegeven Windows Store vind je apps die alleen voor Windows 8.1 zijn gemaakt. Ook vind je er populaire nieuwe apps en apps die voor jou persoonlijk zijn aanbevolen. In deze update zijn bovendien een paar fantastische nieuwe apps opgenomen, zoals Leeslijst en Eten en drinken. En je kunt nu je apps op al je tablets en pc's met Windows 8.1 installeren.

Volg je smaak

Op het Startscherm kun je het formaat van de tegels wijzigen en je eigen kleuren en een bewegende achtergrond kiezen. Op je vergrendelingsscherm kun je een diavoorstelling afspelen of een foto maken, zonder eerst je pc te moeten ontgrendelen.

Snel afsluiten

Op een aantal apparaten wordt nu rechtsboven op je Startscherm een Aan/uit-knop afgebeeld, zodat je eenvoudiger, en sneller, kunt afsluiten (niet alle pc's hebben deze knop). Naast de Aan/uit-knop wordt de knop Zoeken ook op je Startscherm afgebeeld.

Altijd je bestanden bij de hand

Zet je documenten, foto's en overige bestanden op OneDrive en open ze vanaf elk ander apparaat. Hiermee heb je ook altijd een back-up van je bestanden als er iets met je pc gebeurt.

Sneller surfen

Internet Explorer 11 laadt sites sneller, beeldt sites naast elkaar af op een volledig scherm en toont realtime informatie van je favoriete sites op het Startscherm.

 

Neem een rondleiding

Bekijk op deze video een aantal functies van Windows 8.1 en ontdek hoe je de beste touchscreen-apps en bureaubladproducten gebruikt.

Meer over Windows 8.1-functies

{mp4}win8|||0|file: "win8_nl.ttml", label: "Nederlands", default: true{/mp4}

Nieuwe tablets en pc's

Kies je eigen formaat, kleur, prijs en stijl. Met zoveel keus vind je er altijd een die bij je past.

De nieuwe tablets zijn veelzijdig en stijlvol, supersnel en ultralicht. Laptops en 2-in-1 pc's met toetsenbord-dock bieden je snelheid, vermogen en mobiliteit. De all-in-one pc's en desktop-pc's hebben grotere schermen waarop je eenvoudig kunt werken en ontspannen.

Ontdek de nieuwe tablets en pc's

Tips

Ontdek het gemak van een Windows 8.1-pc. Tik, klik en zoom alsof je nooit anders hebt gedaan, en als je even iets niet weet, zijn er altijd onze video's en handleidingen.

Meer basisfuncties

Microsoft Tips
Nieuwsflash
Webdesign
IT Support

De 10 meestgestelde vragen over de gratis update van Windows 10

Windows 10 komt eraan en naar aanleiding van de releasedatum op 29 juli, lijsten we even de 10 meest gestelde vragen op van het moment: behoud ik al mijn documenten bij een gratis upgrade? Zal Cortana ook beschikbaar zijn in België? Krijgt Windows RT ook een upgrade? Ontdek de volledige lijst.

http://pulse.microsoft.be/language/nl/de-10-meest-gestelde-vragen-over-de-gratis-windows-10-upgrade/

 

Welke Windows 10 versie past bij jou?

Op 29 juli is het zover. Dan is Windows 10 beschikbaar; in verschillende versies nog wel. De versies zijn afgestemd op gebruikersprofiel en de toestellen die je gebruikt. Moedig jij als bedrijf CYOD aan (Choose Your Own Device)? Dan zal je waarschijnlijk een andere versie hebben dan iemand die liever een desktop-editie heeft. Ontdek welke versie bij jou past.

http://pulse.microsoft.be/language/nl/welke-windows-10-versie-past-bij-jou/

 

Maak kennis met Microsoft Edge (te kiezen: 1/2)

Microsoft Edge is de nieuwe browser van Windows 10. Je zal vanaf eind juli rechtstreeks op webpagina’s kunnen schrijven, wat meteen heel wat tijd bespaart in meetings. Benieuwd naar de andere features van Microsoft Edge? 

http://pulse.microsoft.be/language/nl/microsoft-edge-surface-3-perfect-partners-in-crime/

 

Hoe ziet Office eruit in Windows 10 (te kiezen: 2/2)

Met Windows 10 heb je ineens de nieuwe versie van Word, Excel, PowerPoint, Outlook en OneNote op zak en dat op al je mobiele toestellen. Touch- en mobielvriendelijk zijn ze allemaal, per app zijn er een aantal specifieke wijzigingen.

http://pulse.microsoft.be/language/nl/probeer-office-voor-windows-10/

 

Geef hackers minder kans

Geen grotere vrees voor een bedrijfsleider dan gehackt te worden. Ondanks de vele waarschuwingen en ondersteuning van partners zoals Microsoft, kan het soms toch fout lopen. Ontdek hoe jij en je collega’s proactief kunnen handelen om hackers geen kans te geven.

http://pulse.microsoft.be/language/nl/geef-hackers-minder-kans/

 

Reminder voor Windows Server

Op 14 juli 2015 beëindigt Microsoft de ondersteuning voor Windows Server 2003 en Windows Small Business Server 2003. Met een upgrade naar een nieuwe server worden uw kosten verlaagd, uw gegevens beschermd en staat u sterker in de markt.

 

Lees hier de 5 redenen om te upgraden: http://bit.ly/19O1lm1 

TPL_BEEZ3_NEXTTAB

Deze week hebben we een nieuwe update vrijgegeven voor SimplyFact

Icecat integratie: automatisch ophalen en invullen van product informatie !

Verkoopt u vaak of uitsluitend elektronisch materiaal en/of onderdelen? Met behulp van de Icecat integratie hoeft u zich geen zorgen meer te maken over het invoeren van de produkt gegevens ! Met behulp van het unieke EAN/UPC nummer, of de combinatie van merk en merkgebonden SKU, vult SimplyFact voor u automatisch alle product gegevens in: algemene gegevens, afbeeldingen, garantie termijn, categorie, gedetailleerde product info: alles in 1 oogopslag.

SimplyFact Icecat integratie - deel 1    SimplyFact Icecat integratie - deel 2

Meer nog: dankzij een handige Product Fiche functie, maakt u heel eenvoudig een gepersonaliseerde en gedetailleerde PDF product fiche van het gekozen artikel. Perfect om als bijlage bij uw offertes te voegen, of om de klant een handig overzicht van de produkt mogelijkheden te tonen. Deze product fiches zijn gebrand zoals uw facturen, bevatten uw eigen logo en u hebt zelfs de mogelijkheid om onmiddelijk uw eigen verkoopsprijs te vermelden op de fiche (met of zonder BTW).

Dankzij deze integratie bespaar ik elke maand heel wat uren die ik anders moest spenderen aan het manueel opzoeken en invoeren van alle produkten

Meer lezen...
TPL_BEEZ3_NEXTTAB

SSL : noodzakelijke beveiliging

Een SSL-certificaat is een noodzakelijke beveiliging voor ieder webverkeer. Heeft u bijvoorbeeld een webwinkel of wilt u er een beginnen? Of heeft u een andere website waar uw bezoekers gevoelige informatie naar toe versturen, bijvoorbeeld een control panel? Dan is een SSL-certificaat onmisbaar, als u de garantie wilt geven dat de gegevens van uw klanten op uw website veilig zijn en niet ingezien kunnen worden door derden. Een garantie die eigenlijk vanzelfsprekend is.    

Misschien heeft u alleen maar een aanmeldingsformulier of inlogscherm op uw website, waar u uw bezoekers vraagt om hun naam en adresgegevens in te vullen, en denkt u misschien dat SSL daarom te duur en onnodig is. Toch kunnen ook deze gegevens gestolen worden, met alle vervelende gevolgen van dien. Het is dan ook wettelijk verplicht om de verzending van dit soort gegevens van en naar uw website te beveiligen. Onze Medium Security SSL certificaten zijn hiervoor ideaal.

Ook voor low-risk websites, zoals een intranet binnen een klein bedrijf, vindt u bij Bumper.be geschikte budget-SSL-certificaten. En wilt u meerdere subdomeinen beveiligen met SSL, dan is SSL Wildcard de beste oplossing.

Voor iedere doelgroep een SSL-certificaat

SSL-certificaten kunnen van levensbelang zijn voor ondernemingen die online opereren. Voor een e-commerce bedrijf kan een goede SSL-beveiliging een groot verschil in de omzet maken. Voor webdevelopers kan een goed werkend SSL-certificaat ervoor zorgen dat er niet wordt ingebroken in de site van een klant.

Alle grote merken onder 1 dak

Bij Bumper.be bent u aan het juiste adres voor SSL certificaten van alle grote merken:    

Comodo SSL  Thawte SSL   RapidSSL SSL

GeoTrust SSL

     VeriSign SSL

VeriSign, GeoTrust, Thawte, Comodo en RapidSSL.

                  

TPL_BEEZ3_NEXTTAB

Bumper.be services op maat

U vraagt, wij leveren: advies op maat gesneden, onderhouds contracten, snelle interventies, persoonlijk advies, telefonische support, hulp op afstand en dienst na verkoop. We begeleiden u van A to Z naar uw ideale IT omgeving met behulp van kennis, ervaring en onafhankelijk advies over merken, produkten en netwerkleveranciers.

Maak u geen zorgen meer over uw IT, Bumper.be levert u alle IT oplossingen: snel, adequaat en scherp geprijsd.

Contacteer ons vrijblijvend voor meer informatie

button webdesign
button hosting
button development
button hardsoftware
button consultancy
button support