Contact

     Microsoft Certified Technology Specialist

  Lid van FeWeb


Microsoft Authorized Education Reseller

Fujitsu Select Partner

Whois

Controleer uw domeinnaam:
www.
Selecteer een extensie:
.eu.be.nl
.com.net.org
.info.biz.mobi

Microsoft

 

 

Windows 7

Windows 7 bevat vele verbeteringen waarvan enkele door onze klanten zijn voorgesteld. Het resultaat is een snel en simpel systeem.

Wat is Windows 7?

Een vereenvoudigde PC.

Windows 7 is eenvoudig, snel en boeiend. Betere manieren om bestanden te vinden en te beheren, zoals Jump Lists en verbeterde taalkbalkvoorbeelden helpen u de dagelijkse taken sneller uit te voeren. Windows 7 is ontworpen voor snellere en meer betrouwbare prestaties zodat uw computer precies werkt zoals u wilt. Met 64-bits ondersteuning kunt u optimaal profiteren van de nieuwste, krachtige computers'. En geweldige functies zoals Thuisgroep, Windows Media Center en Windows Touch maken nieuwe dingen mogelijk.

Maak kennis met Windows 7 en zie hoe met dit besturingssysteem bijna alle taken op uw computer eenvoudiger worden.

 

Welke versie is geschikt voor u?

 

Windows7 versies

Meer Windows 7-functies | Wat is er nodig voor het uitvoeren van Windows 7?

Office 2010

Microsoft Office 2010 bevat flexibele en krachtige nieuwe functies waarmee u optimaal kunt werken op kantoor, thuis of op school.

Functies en voordelen

Maak prachtige rapporten en presentaties met functies waarmee u uw ideeën nog creatiever kunt uitwerken. Houd uw projecten altijd bij, zelfs wanneer u zich niet bij de computer bevindt, met toegang tot Office-bestanden via de webbrowser of Windows-telefoon.1 Werk efficiënt samen met anderen over de hele wereld door bestanden tegelijk te delen, te bewerken en te bekijken.

Met Office 2010 hebt u de touwtjes in handen en kunt u geweldige resultaten boeken waar en wanneer u maar wilt.

 Lees hier het volledige overzicht van functies en voordelen van Office 2010

Bekijk hier het overzicht van de beschikbare FPP versies en prijzen 

 

Welke suite is geschikt voor u?

Microsoft Office 2010 biedt u uitgebreide, krachtige nieuwe manieren om de beste resultaten te behalen. Ontdek welke suite de gewenste programma's bevat.

Office 2010 versies

Bent u student of docent? Schaf Office Professional Academic aan, met een aantrekkelijke prijs die is afgestemd op het budget van studenten.

 

2 verschillende aankoopmethodes

Traditionele FPP (box) versie versus PKC versie:

Office 2010 disc

Office 2010 PKC

Traditionele FPP (box) versie
De traditionele Microsoft Office licentie wordt verkocht onder de vorm van een doos met een installatiedisc, een activeringscode en een installatie handleiding. Het aantal installaties die mogelijk zijn, hangt af van de gekozen versie.

"Microsoft Office 2010 voor Thuisgebruik en Studenten" is voor 3 pc’s (niet commercieel gebruik)

"Microsoft Office voor Thuisgebruik en Zelfstandigen" & "Microsoft Office Professional 2010" is voor 1 enkele gebruiker en tot 2 pc’s (een vaste PC en een draagbare pc)

Product Key Card (PKC)
De Product Key Card voor Office 2010 is een nieuwe manier om Office 2010 aan te kopen. Deze kaart bevat enkel een activatiecode om één installatie (voorgeïnstalleerde image van Office 2010) te ontgrendelen op één PC. Staat er nog geen image van Office 2010 op de PC, dan kan je deze alsnog downloaden. Ga naar www.office.com/productkeycard voor meer info.

Voor elk van de drie Office 2010 paketten "Office 2010 voor Thuisgebruik en Studenten", "Office 2010 voor Thuisgebruik en Zelfstandigen" & "Office Professional 2010" - is er een PKC versie beschikbaar (1 enkele licentie voor 1 pc).

 

 Bumper.be helpt u graag bij het kiezen van de juiste versie en licentie

Server 2008 R2

Over Windows Server 2008 R2 

Windows Server® 2008 R2 is het meest recente beheerssysteem van Microsoft voor Windows Servers. Windows Server 2008 R2 is ontworpen om de werkingskosten van bedrijven te reduceren en hun doeltreffendheid te verhogen; het biedt betere beheersmogelijkheden voor alle middelen in het hele bedrijf. Het is ontworpen om betere energie-efficiëntie en prestaties te bieden door het stroomverbruik te verlagen en de algemene onkosten te drukken. Het helpt ook de mogelijkheden van de bijkantoren te verbeteren, het biedt aantrekkelijke nieuwe toegangsmogelijkheden op afstand en een gestroomlijnd serverbeheer en het verruimt de virtualisatiestrategie van Microsoft, zowel voor de client- als voor de servercomputers.

Windows Server 2008 - Introductie

Microsoft Windows Server 2008 is de tot nog toe meest krachtige en meest geavanceerde Windows Server, ontworpen voor de volgende generatie netwerken, toepassingen en webservices. Met Windows Server 2008 ontwikkelt, levert en beheert u een veelzijdige gebruikerservaring en toepassingen naar wens. Windows Server 2008 waarborgt een veilige infrastructuur voor het netwerk en vergroot de toegevoegde waarde en technologische efficiëntie binnen uw organisatie.
 
Windows Server 2008 bouwt voort op de serversuccessen uit het verleden met toevoeging van waardevolle nieuwe functionaliteiten en krachtige verbeteringen aan de basis van het besturingssysteem. Met nieuwe webtools, virtualisatietechnieken, optimalisering van de beveiliging en beheertoepassingen wordt een solide fundament geleverd voor de infrastructuur van uw informatietechnologie en bespaart u tijd en geld.
 
  Gemaakt voor het web
 
  Ingebouwde virtualisatie
 
  Veiligheid
 
  Een solide basis voor uw bedrijfswerkstromen 
 

 
Gemaakt voor het web

Windows Server 2008 wordt geleverd met Internet Information Services 7.0 (IIS7), een webserver en een platform met verbeterde beveiliging en eenvoudige beheerfuncties voor de ontwikkeling en betrouwbare hosting van webapplicaties en diensten. IIS7 is een enorme stap voorwaarts op het webplatform van Windows en omvat een op componenten gebaseerde architectuur die zorgt voor grotere flexibiliteit en controle. IIS7 voorziet bovendien in vereenvoudigd beheer, uitgebreide uitbouwmogelijkheden en krachtige en tijd besparende tools voor diagnose en probleemoplossing.
 
Internet Information Server IIS7 en .NET Framework 3.0 vormen een breed platform voor de ontwikkeling van toepassingen waarmee gebruikers en gegevens met elkaar in verbinding worden gesteld en waarmee de gebruiker informatie kan delen en inzien. Met onze technologie blijven uw medewerkers bij hun taakuitvoering voorzien van de meest actuele gegevens. IIS7 speelt hiernaast een centrale rol bij het samenbrengen van de webplatformtechnologieën van Microsoft; ASP.NET, Windows Communication Foundation Web services en Windows SharePoint Services.

  
Ingebouwde virtualisatie

Microsoft Windows Server Hyper-V, de nieuwe generatie servervirtualisatietechnologie gebaseerd op hypervisor, stelt u in staat uw hardware-investeringen optimaal te benutten door meerdere serverrollen te consolideren als op zichzelf staande virtuele computers die lopen op een enkele fysieke computer. U kunt bovendien op een efficiënte manier meerdere besturingssystemen, zoals Windows, Linux en andere besturingssystemen, parallel uitvoeren op dezelfde server. Met de ingebouwde technologie en een eenvoudig licentiebeleid laat de Windows Server 2008 u nu eenvoudiger dan ooit profiteren van de kostenbesparing die virtualisatie meebrengt.
 
Toepassingen zijn efficiënt gevirtualiseerd met de in Windows Server 2008 gecentraliseerde technologieën voor toegang. Met Terminal Services Gateway en Terminal Services RemoteApp kunt u programma's die standaard op Windows zijn gebaseerd eenvoudig activeren op remote locaties. Hierbij worden de programma's uitgevoerd op een terminal server en niet direct geïnstalleerd op een client computer. Met deze ingebouwde virtualisatietechniek is er geen noodzaak voor een gecompliceerde VPN.


Veiligheid

Windows Server 2008 is de tot nog toe meest veilige Windows Server. Het besturingssysteem kent een sterke beveiliging tegen uitval en verschillende nieuwe technologieën helpen u om ongeautoriseerde toegang tot uw netwerk, uw servers, uw gegevens en uw gebruikersaccounts te voorkomen. Met Network Access Protection (NAP) kunt u er van overtuigd zijn dat de computers die met uw netwerk in verbinding worden gesteld beantwoorden aan het beveiligingsbeleid binnen uw organisatie.
 
Technologische integratie en verscheidene toepassingsverbeteringen maken de Active Directory-service tot een krachtige, verenigde en geïntegreerde IDA-oplossing (Identify and Access). Read-Only Domain Controller (RODC) en de stationsversleuteling van BitLocker Drive Encryption stellen u in staat om uw Active Directory-database veilig in te zetten op remotelocaties.


Een solide basis voor uw bedrijfswerkstromen

Windows Server 2008 levert een solide basis voor al uw serverwerkstromen en toepassingsvereisten en blijft hierbij eenvoudig inzetbaar en eenvoudig te beheren. De volledig nieuwe Server Manager levert een gecentraliseerde beheerconsole die de instellingen van uw server, de configuratie en de doorlopende beheertaken stroomlijnt en vergemakkelijkt. Windows PowerShell, een nieuwe toepassing voor opdrachtregels, stelt beheerders in staat de gewone beheertaken te automatiseren voor meerdere servers.
 
Met Windows Deployment Services beschikt u over een zekere en eenvoudige manier voor het snel inzetten van het besturingssysteem over netwerkinstallaties. Met de geoptimaliseerde Failover Clustering van Windows Server 2008, de volledige IPv6-ondersteuning en het geconsolideerde beheer van Network Load Balancing is het implementeren van een netwerk met grote beschikbaarheid ook voor generalisten op het gebied van IT eenvoudig.
 
Tenslotte heeft u met Server Core ook nog de mogelijkheid om serverrollen met slechts de meest noodzakelijke componenten en subsystemen te installeren in Windows Server 2008, zonder hierbij gebruik te maken van een grafische gebruikersinterface. Door minder rollen en functies te installeren verlaagt u de belasting van uw diskruimtes en uw diensten terwijl het aantal zwakke plekken in uw systeem wordt teruggebracht. Server Core stelt uw IT-medewerkers in staat zich te specialiseren in de serverrollen die zij moeten ondersteunen.

Office 2010

Microsoft Office 2010 bevat flexibele en krachtige nieuwe functies waarmee u optimaal kunt werken op kantoor, thuis of op school.

Maak prachtige rapporten en presentaties met functies waarmee u uw ideeën nog creatiever kunt uitwerken. Houd uw projecten altijd bij, zelfs wanneer u zich niet bij de computer bevindt, met toegang tot Office-bestanden via de webbrowser of Windows-telefoon.1 Werk efficiënt samen met anderen over de hele wereld door bestanden tegelijk te delen, te bewerken en te bekijken.

Met Office 2010 hebt u de touwtjes in handen en kunt u geweldige resultaten boeken waar en wanneer u maar wilt.

Uw ideeën overbrengen met visuele effecten

Met verbeterde functies voor het bewerken van foto's en media kunt u eenvoudig creatief werken en uw ideeën beter presenteren. Ongeacht of u een presentatie houdt voor uw collega's of klasgenoten, een zakelijke brochure of persoonlijke uitnodiging maakt, met Office 2010 bent u zelf grafisch ontwerper.

 • Bewerk uw foto's rechtstreeks in bepaalde Office 2010-programma's. Gebruik diverse opvallende artistieke effecten en de nieuwe verwijderfunctie voor achtergronden om uw afbeeldingen professioneler te maken.

Office 2010: foto's bewerken

 • Maak uw tekst fraaier met nieuwe OpenType-typografie in Word 2010 en Publisher 2010. Gebruik ligaturen, stilistische sets en andere typografische functies die beschikbaar zijn in een groot aantal OpenType-lettertypen.
 • Bewerk uw ingesloten video's rechtstreeks in PowerPoint 2010 zonder extra software. Snijd uw video bij, voeg vervagingen en effecten toe of neem zelfs bladwijzers in de video op om animaties te activeren.

De productiviteit verhogen met gebruiksvriendelijke functies

Met de verbeteringen in Office 2010 kunt u uw werk intuïtiever uitvoeren. U kunt de gewenste taak dus gericht uitvoeren en betere resultaten leveren.

 • In Office 2010 kunt u eenvoudiger functies vinden en gebruiken. De nieuwe weergave Microsoft Office Backstage™ vervangt het traditionele menu Bestand. Met deze weergave beschikt u over centrale en eenvoudige toegang tot bewerkingen, zoals opslaan, delen, afdrukken en publiceren. Met het verbeterde lint hebt u snel toegang tot meer opdrachten en kunt u deze aanpassen aan uw werkstijl.
 • Met de nieuwe functie Plakken met Livevoorbeeld, die beschikbaar is in een groot aantal Office 2010-toepassingen, kunt u de plakopties bekijken voordat u een plakbewerking uitvoert.

Office 2010: livevoorbeeld van plakken

 • Met OneNote 2010 kunt u gegevens op één locatie opslaan, ordenen en bijhouden, zodat u altijd al uw ideeën op een rijtje hebt. Door verbeterde navigatie, zoekfuncties, nieuwe paginaversies en wikikoppelingen kunt u uw bronnen snel vinden en bijhouden. U kunt zelfs notities maken terwijl u werkt in Word 2010, PowerPoint 2010 of Internet Explorer en deze notities automatisch koppelen aan de broninhoud.
 • Zoek sneller naar de benodigde informatie met het verbeterde navigatiedeelvenster in Word 2010. Blader snel door koppen of gebruik de geïntegreerde zoekfuncties om snel uw document te doorzoeken, waarbij alle resultaten worden gemarkeerd.

Office 2010: navigatiedeelvenster

Nieuwe inzichten in uw informatie voor betere beslissingen

U kunt in Office 2010 eenvoudiger uw gegevens beheren en analyseren en deze duidelijk weergeven, of het nu gaat om bedrijfsfinanciën of het huishoudbudget.

 • Met de nieuwe visualisatiehulpmiddelen in Excel 2010 verandert u complexiteit in duidelijkheid. Voeg met behulp van kleine grafieken, sparklines genaamd, een visueel overzicht van uw analyse toe samen met uw waarden. Gebruik een slicer om gegevens dynamisch te filteren in een draaitabel of een draaigrafiek en geef alleen de relevante bijzonderheden weer.

Office 2010: sparklines en slicers

 • Ontwerp uw database sneller dan ooit in Access 2010, ook als u geen database-expert bent. Met nieuwe functies, zoals Toepassingsonderdelen, kunt u vooraf gedefinieerde onderdelen snel toevoegen aan uw database. In Access 2010 kunt u navigatieformulieren maken voor uw veelgebruikte formulieren en rapporten met de functionaliteit voor slepen en neerzetten.

Geen locatie- en communicatieknelpunten

Office 2010 bevat innovatieve en flexibele manieren om mensen dichter bij elkaar te brengen. Met nieuwe technologieën en verbeterde functies kunt u eenvoudig uw bestanden delen en uw communicatie bijhouden.

 • Met nieuwe cocreatiefuncties in Office 2010 kunt u uw bestanden tegelijk met anderen op verschillende locaties bewerken. Cocreatie is beschikbaar in Word 2010, PowerPoint 2010, OneNote 2010, Excel Web App en OneNote Web App.2

Office 2010: cocreatie

 • Met de nieuwe functie Diavoorstelling uitzenden in PowerPoint 2010 kunt u uw livepresentatie direct uitzenden via het web. Uw externe publiek kan de presentatie hifi bekijken, zelfs als ze PowerPoint niet hebben geïnstalleerd.
 • Beperk overbodige informatie en beheer uw e-mail efficiënter in Outlook 2010. Met de verbeterde discussieweergave en de nieuwe functies voor discussiebeheer kunt u overbodige berichten wissen of een e-maildiscussie negeren. Via de functie Negeren worden huidige en alle toekomstige berichten verplaatst naar de map Verwijderde items. Met de nieuwe functie Snelle stappen kunt u met één klik taken met meerdere stappen uitvoeren, zoals beantwoorden en verwijderen.

Office 2010: discussieweergave

 • Met Microsoft Lync, dat is geïntegreerd in verschillende Office 2010-programma's, kunt u de beschikbaarheid van uw collega's vaststellen, bijvoorbeeld wanneer u samen een document in Word maakt of uw e-mailberichten in Outlook bekijkt. U kunt direct discussies starten vanuit uw toepassing, waaronder chatberichten en zelfs telefoongesprekken.3

Overal en altijd toegang tot de gewenste informatie

Met Office 2010 kunt u eenvoudig onderweg productief blijven, omdat u hiermee overal uw Office-documenten en notities kunt openen via een webbrowser, computer of smartphone.

 • Office Web Apps zijn onlineassistenten bij uw Microsoft Office 2010-toepassingen. Plaats uw bestanden op een SharePoint-site of in uw Windows Live SkyDrive-map en open en bewerk deze vanaf vrijwel elke computer met een internetverbinding.4

Informatie verkrijgen wanneer, waar en hoe u die nodig hebt

 • Microsoft Office Mobile bevat krachtige en vertrouwde Microsoft Office-functies voor uw Windows Phone 7-apparaten.5 Profiteer van een uitgebreide interface die volledig is afgestemd op het scherm van uw mobiele apparaat, zodat u eenvoudig onderweg taken kunt uitvoeren.
 • Met SharePoint Workspace 2010, eerder bekend als Microsoft Office Groove, worden de grenzen van de SharePoint 2010-inhoud verlegd. U kunt eenvoudig uw documenten en lijsten offline bijwerken. Wanneer u weer online bent, worden uw revisies automatisch naar de server gesynchroniseerd.

Ongeacht of u aan persoonlijke of zakelijke projecten werkt of samenwerkt met vrienden of teams, kunt u met Office 2010 eenvoudiger, sneller en flexibeler de gewenste taken uitvoeren met betere resultaten.

1 Voor toegang via het web en de smartphone is een geschikt apparaat vereist en voor bepaalde functionaliteit is een internetverbinding nodig. Voor de webfunctionaliteit worden Office Web Apps gebruikt. Hiervoor zijn een ondersteunde browser van Internet Explorer, Firefox of Safari en SharePoint Foundation 2010 of een Windows Live ID vereist. Voor bepaalde mobiele functionaliteit is Office Mobile vereist, dat niet is inbegrepen in Office 2010-toepassingen, -suites of Office Web Apps. Er zijn enkele verschillen tussen de functies van Office Web Apps, Office Mobile en de Office 2010-toepassingen.

2 Voor cocreatiefuncties is Microsoft SharePoint Foundation 2010 of een gratis Windows Live-account vereist.

3 Voor chatberichten en aanwezigheidsgegevens is een van de volgende programma's nodig: Microsoft Lync Server 2010 met Microsoft Lync 2010, Windows Live Messenger of een andere chattoepassing die IMessenger ondersteunt. Voor telefoongesprekken is Microsoft Lync Server 2010 met Microsoft Lync 2010 of een chattoepassing nodig die ondersteuning biedt voor IMessengerAdvanced.

4 De Office Web Apps bestaan uit Word Web App, Excel Web App, PowerPoint Web App en OneNote Web App. Hiervoor is SharePoint Foundation 2010 (voor bedrijven) of een gratis Windows Live-account (voor persoonlijk gebruik) nodig.

5U hebt een geschikt apparaat nodig. Office Mobile bevat versies van Word, Excel, PowerPoint, OneNote en SharePoint Workspace. Outlook Mobile wordt geïnstalleerd geleverd op Windows Phones 7-apparaten.

Welk licentietype kiezen?

Voor alle Microsoft Windows, Office en Windows Server versies bestaan er diverse licentie mogelijkheden. Samen met u gaat Bumper.be op zoek naar de ideale formule voor u, uw bedrijf en indien gewenst uw werknemers.

Er zijn 4 hoofdlijnen in Microsoft licenties:

Licentie overzicht

naar boven

FPP - Full Packaged Product

Dit is de software in doos die u traditioneel in de winkelpunten aantreft. FPP is geschikt voor gebruikers die snel een klein aantal softwarelicenties willen aankopen en leent zich dus perfect voor particuliere consumenten en zelfstandigen

naar boven

OEM - Systeembouwerlicentie

Microsoft biedt systeembouwers een andere versie en verpakking van Windows aan. Deze OEM-versies worden ontworpen en zijn besteld voor installatie op pc's voor doorverkoop. Ze hebben een andere prijs dan de versies voor de detailhandel/eindgebruikers (FPP) en bieden geen eindgebruikersondersteuning, in tegenstelling tot de detailhandel/FPP-versies. Systeembouwersoftware is enkel bedoeld voor OEM-systeembouwers en alleen voor pre-installatie op nieuwe pc's. Systeembouwersoftware is niet bedoeld voor installatie door eindgebruikers; personen die deze software aankopen, zullen geen toegang hebben tot klantondersteuning, wat aanleiding kan geven tot een negatieve koopervaring.

naar boven

Volume licenties

Microsoft biedt naast FPP en OEM, 3 licentievormen aan, beter bekend onder de naam ‘Volume Licenties’ of ‘Licentiecontracten’ omdat ze op naam van het bedrijf worden opgemaakt en een minimale eerste bestelling van 5 stuks vereist is. Hieronder vindt u meer info per licentie mogelijkheid.

Alle users dienen zich te registreren en in te loggen op het Volume License Service Centre (VLSC).
Dit kan via: www.microsoft.com/licensing/servicecenter (tel: 0800/722.93)

 1. Open License
is een contract van 2 jaar waarmee u kan besparen op de geraamde winkelprijzen door een initieel order voor 5 of meer licenties te plaatsen. De volledige betaling gebeurt in 1 keer, bij het afsluiten van het contract.

 2. Open Value
is een contract waarbij u de kosten voor licenties en upgrades spreidt over 3 jaar. Het is een eenvoudige manier om software aan te schaffen voor een deel (minimum 5) of voor alle computers in uw organisatie. U kunt de software op elk moment upgraden, zodat uw gestandaardiseerde pc’s over de recentste technologie kunnen beschikken, wanneer u daar de tijd rijp toe acht.

 3. Open Value Subscription
dit is het meest eenvoudige contract, waarbij u zelf kiest op welke Microsoft technologie(ën) u uw computers standaardiseert. U gaat daarvoor een huurcontract van 3 jaar aan waarbij u elk jaar een vaste prijs per PC betaalt. Ook hier kan u de software op elk moment upgraden, zodat uw gestandaardiseerde PC’s over de recentste technologie kunnen beschikken, wanneer u daar de tijd rijp toe acht.

naar boven

Bijkomende voordelen van Volume Licenties:

 • Software is losgekoppeld van de hardware en kan dus overgezet worden op nieuwe hardware
 • U kunt ‘downgraden’: ervoor kiezen tijdelijk een eerdere versie van het pakket te gebruiken
 • U krijgt 1 sleutel per product die u via het netwerk installeert. Activatie per pc via internet of telefoon is niet meer nodig.

naar boven

Software Assurance

Software Assurance is een onderhoudsprogramma van Microsoft waarbij u, mits betaling van een jaarlijks bedrag, diensten zoals training en ondersteuning ontvangt en u recht geeft op gratis upgrades van Microsoft® software. Zo hoeft u de software, ondersteuning en opleiding die u nodig hebt, niet meer apart aan te kopen. U bent bovendien beter in staat uw budget te plannen en hebt sneller toegang tot support wanneer nodig. Software Assurance vergemakkelijkt het leven van een IT manager, verhoogt de productiviteit van een bedrijf en drukt IT kosten.

Het programma Open Value is opgezet om de voordelen van Software Assurance aan de laagste prijs aan te bieden.

naar boven

Voordelen van Software Assurance

Software AssuranceSoftware Assurance is dus véél meer dan enkel een handige manier om software up-to-date te houden. SA helpt een organisatie om de maximale waarde te halen uit hun software investering.   

Elke bestaande en toekomstige klant kan ervan genieten. Een greep uit het aanbod: een completere ondersteuning met 24x7-beschikbaarheid, service cheques, nieuwe functies voor Windows, ... Kortom, heel wat extra troeven om uw kosten te drukken en de waarde van uw software-investering optimaal te benutten gedurende de volledige levenscyclus van uw toepassingen.

Software Assurance biedt u een meerwaarde in elk stadium van uw softwarecyclus.

De vele voordelen van Software Assurance zijn verdeeld over de vijf fasen van de licentie-levencyclus:

 1. Budgetteren
 2. Uitrollen
 3. Gebruiken
 4. Onderhouden
 5. Overstappen

naar boven

Budgetteren

Maak onmiddellijk gebruik van de technologie die uw bedrijf nodig heeft, vergemakkelijk de toegang tot licenties en het bepalen van uw budget.

Software Assurance verbetert uw budgettering op korte en lange termijn

Kiest u voor een licentievariant met Software Assurance dan is de voorspelbaarheid van uw software-investeringen gedurende de drie loopjaren van de overeenkomst optimaal. U bent daardoor een stuk flexibeler in het beheren van uw totale IT-uitgaven. Dit zijn de tools die uw budgettering eenvoudiger maken:

 • Recht op nieuwe versies
  U ontvangt nieuwe softwareversies van de programma's waarvoor u licenties heeft. Hierdoor blijft u optimaal profiteren van uw investering en minimaliseert u de kosten voor de aanschaf van nieuwe versies, terwijl u wel onmiddellijk profiteert van de laatste technologie. Meer info
 • Gespreide betaling
  Met een gespreide betaling reduceert u de aanvangskosten en legt u uw softwarekosten voor drie jaar vast. Meer info

naar boven

Uitrollen

Haal het beste uit uw software dankzij trainingen, services en tools omtrent implementatie aangeboden via Software Assurance.

Software Assurance creëert een optimale infrastructuur

Kiest u voor een licentievariant met Software Assurance dan krijgt u de beschikking over tools die de uitrol van softwareprogramma's over meerdere pc's, op meerdere (internationale) locaties, aanzienlijk vereenvoudigt. Hiermee kunt u uw total cost of ownership beter beheersen.

Dit zijn die tools:

 • Desktop Deployment Planning Services
  Gaat u op meerdere pc's programma's uitrollen? Laat een fundamentele analyse uitvoeren, inclusief de business case, procesmanagementplanning en de technische procedures die daarvoor nodig zijn. Meer info
 • Information Work Solution Services
  Planningsworkshops om de impact van personen, teams en afdelingen van uw organisatie te vergroten. Meer info

naar boven

Gebruiken

Verruim het gebruik van uw software, een goede zaak voor uw bedrijf én zijn werknemers.

Met Software Assurance haalt u meer uit uw programma's

Kiest u voor een licentievariant met Software Assurance dan optimaliseert u op diverse manieren het softwaregebruik binnen de organisatie. Alle features uit het Software Assurance-pakket leveren een directe bijdrage aan de verhoging van de productiviteit, zoals het gratis thuisgebruik voor uw werknemers en het recht op het gebruik van de nieuwste, verbeterde versies van die producten. Dit zijn alle voordelen met betrekking tot productiviteit:

 • Microsoft Windows Vista Enterprise
  Grote organisaties verlagen hiermee structureel hun uitrol- en beheerkosten. Meer info
 • Microsoft Training Vouchers
  Gratis vouchers voor specifieke cursussen. Meer info
 • Enterprise Source-licentieprogramma
  Toegang tot de broncode van Microsoft Windows voor interne ontwikkeling en ondersteuning. Meer info
 • Microsoft eLearning
  Zeer gebruiksvriendelijke online leeromgeving om het gebruik van programma's en applicaties te optimaliseren. Meer info
 • Home Use Program
  Medewerkers kunnen gratis Office family-versions installeren van de programma's waarvoor u licenties koopt. Meer info
 • Employee Purchase Program
  Medewerkers kunnen tegen gunstige voorwaarden Microsoft-producten aanschaffen. Meer info 

naar boven

Onderhouden

Reken op een stabiele IT-omgeving dankzij diensten, tools en referentiemateriaal geleverd via Software Assurance.

Software Assurance ondersteunt op elk niveau

Neemt u een licentie-variant met Software Assurance dan krijgt u toegang tot een uitgebreid onderhoudspakket. Dit pakket bevat support voor alle denkbare niveau's in uw organisatie: van IT-professional tot gewone gebruiker. Om gedurende de looptijd van uw licentie-overeenkomst maximaal gebruik te blijven maken van de software zijn deze voordelen op het gebied van onderhoud onmisbaar:

 • Extended 24x7 Problem Resolution Support
  Volledige telefonische ondersteuning voor alle producten van Microsoft, 24 uur per dag, 7 dagen per week. Meer info
 • «Cold back up server» bij schade
  Om voorbereid te zijn op noodgevallen krijgt u aanvullende ´cold backup´ serverlicenties. Meer info
 • TechNet Plus Managed Newsgroups and Subscription Media
  Uw IT-professionals krijgen toegang tot TechNet Plus Subscription content. Meer info

naar boven

Overstappen

Microsoft biedt ook tools om overgangsfases vlotter te laten verlopen.

Software Assurance versoepelt migraties

Bij licentievarianten met Software Assurance krijgt u de beschikking over tal van tools om de overstap naar andere hard- en software beter te laten verlopen. Uw voordeel: lagere externe migratiekosten. Dit zijn de tools die Software Assurance u in deze fase van de licentie-levenscyclus biedt:

 • Windows Vista en Virtual PC
  Windows Vista Enterprise geeft recht op 4 gratis Operating Systems in de Virtual pc. Meer info
 • Extended Hotfix Support
  Meld u aan voor EHSA's (Extended Hotfix Support Agreements) indien hotfix oplossingen nodig zijn. Dat geeft een rustig gevoel en verlaagt de ondersteuningskosten. Meer info
 • Windows Fundamentals for Legacy PCs
  U krijgt dezelfde beveiliging en beheerbaarheid als Windows XP SP2. U profiteert daarmee ook van een soepel migratiepad naar de nieuwste hardware en besturingssysteem. Meer info

naar boven

Subcategorieën

Uw computer, vereenvoudigd.

Windows 7 is eenvoudig, snel en boeiend. Betere manieren om bestanden te vinden en te beheren, zoals Jump Lists en verbeterde taalkbalkvoorbeelden helpen u de dagelijkse taken sneller uit te voeren. Windows 7 is ontworpen voor snellere en meer betrouwbare prestaties zodat uw computer precies werkt zoals u wilt. Met 64-bits ondersteuning kunt u optimaal profiteren van de nieuwste, krachtige computers'. En geweldige functies zoals Thuisgroep, Windows Media Center en Windows Touch maken nieuwe dingen mogelijk.

Maak kennis met Windows 7 en zie hoe met dit besturingssysteem bijna alle taken op uw computer eenvoudiger worden.

Microsoft Windows 8

Microsoft Tips
Nieuwsflash
Webdesign
IT Support

De 10 meestgestelde vragen over de gratis update van Windows 10

Windows 10 komt eraan en naar aanleiding van de releasedatum op 29 juli, lijsten we even de 10 meest gestelde vragen op van het moment: behoud ik al mijn documenten bij een gratis upgrade? Zal Cortana ook beschikbaar zijn in België? Krijgt Windows RT ook een upgrade? Ontdek de volledige lijst.

http://pulse.microsoft.be/language/nl/de-10-meest-gestelde-vragen-over-de-gratis-windows-10-upgrade/

 

Welke Windows 10 versie past bij jou?

Op 29 juli is het zover. Dan is Windows 10 beschikbaar; in verschillende versies nog wel. De versies zijn afgestemd op gebruikersprofiel en de toestellen die je gebruikt. Moedig jij als bedrijf CYOD aan (Choose Your Own Device)? Dan zal je waarschijnlijk een andere versie hebben dan iemand die liever een desktop-editie heeft. Ontdek welke versie bij jou past.

http://pulse.microsoft.be/language/nl/welke-windows-10-versie-past-bij-jou/

 

Maak kennis met Microsoft Edge (te kiezen: 1/2)

Microsoft Edge is de nieuwe browser van Windows 10. Je zal vanaf eind juli rechtstreeks op webpagina’s kunnen schrijven, wat meteen heel wat tijd bespaart in meetings. Benieuwd naar de andere features van Microsoft Edge? 

http://pulse.microsoft.be/language/nl/microsoft-edge-surface-3-perfect-partners-in-crime/

 

Hoe ziet Office eruit in Windows 10 (te kiezen: 2/2)

Met Windows 10 heb je ineens de nieuwe versie van Word, Excel, PowerPoint, Outlook en OneNote op zak en dat op al je mobiele toestellen. Touch- en mobielvriendelijk zijn ze allemaal, per app zijn er een aantal specifieke wijzigingen.

http://pulse.microsoft.be/language/nl/probeer-office-voor-windows-10/

 

Geef hackers minder kans

Geen grotere vrees voor een bedrijfsleider dan gehackt te worden. Ondanks de vele waarschuwingen en ondersteuning van partners zoals Microsoft, kan het soms toch fout lopen. Ontdek hoe jij en je collega’s proactief kunnen handelen om hackers geen kans te geven.

http://pulse.microsoft.be/language/nl/geef-hackers-minder-kans/

 

Reminder voor Windows Server

Op 14 juli 2015 beëindigt Microsoft de ondersteuning voor Windows Server 2003 en Windows Small Business Server 2003. Met een upgrade naar een nieuwe server worden uw kosten verlaagd, uw gegevens beschermd en staat u sterker in de markt.

 

Lees hier de 5 redenen om te upgraden: http://bit.ly/19O1lm1 

TPL_BEEZ3_NEXTTAB

Deze week hebben we een nieuwe update vrijgegeven voor SimplyFact

Icecat integratie: automatisch ophalen en invullen van product informatie !

Verkoopt u vaak of uitsluitend elektronisch materiaal en/of onderdelen? Met behulp van de Icecat integratie hoeft u zich geen zorgen meer te maken over het invoeren van de produkt gegevens ! Met behulp van het unieke EAN/UPC nummer, of de combinatie van merk en merkgebonden SKU, vult SimplyFact voor u automatisch alle product gegevens in: algemene gegevens, afbeeldingen, garantie termijn, categorie, gedetailleerde product info: alles in 1 oogopslag.

SimplyFact Icecat integratie - deel 1    SimplyFact Icecat integratie - deel 2

Meer nog: dankzij een handige Product Fiche functie, maakt u heel eenvoudig een gepersonaliseerde en gedetailleerde PDF product fiche van het gekozen artikel. Perfect om als bijlage bij uw offertes te voegen, of om de klant een handig overzicht van de produkt mogelijkheden te tonen. Deze product fiches zijn gebrand zoals uw facturen, bevatten uw eigen logo en u hebt zelfs de mogelijkheid om onmiddelijk uw eigen verkoopsprijs te vermelden op de fiche (met of zonder BTW).

Dankzij deze integratie bespaar ik elke maand heel wat uren die ik anders moest spenderen aan het manueel opzoeken en invoeren van alle produkten

Meer lezen...
TPL_BEEZ3_NEXTTAB

SSL : noodzakelijke beveiliging

Een SSL-certificaat is een noodzakelijke beveiliging voor ieder webverkeer. Heeft u bijvoorbeeld een webwinkel of wilt u er een beginnen? Of heeft u een andere website waar uw bezoekers gevoelige informatie naar toe versturen, bijvoorbeeld een control panel? Dan is een SSL-certificaat onmisbaar, als u de garantie wilt geven dat de gegevens van uw klanten op uw website veilig zijn en niet ingezien kunnen worden door derden. Een garantie die eigenlijk vanzelfsprekend is.    

Misschien heeft u alleen maar een aanmeldingsformulier of inlogscherm op uw website, waar u uw bezoekers vraagt om hun naam en adresgegevens in te vullen, en denkt u misschien dat SSL daarom te duur en onnodig is. Toch kunnen ook deze gegevens gestolen worden, met alle vervelende gevolgen van dien. Het is dan ook wettelijk verplicht om de verzending van dit soort gegevens van en naar uw website te beveiligen. Onze Medium Security SSL certificaten zijn hiervoor ideaal.

Ook voor low-risk websites, zoals een intranet binnen een klein bedrijf, vindt u bij Bumper.be geschikte budget-SSL-certificaten. En wilt u meerdere subdomeinen beveiligen met SSL, dan is SSL Wildcard de beste oplossing.

Voor iedere doelgroep een SSL-certificaat

SSL-certificaten kunnen van levensbelang zijn voor ondernemingen die online opereren. Voor een e-commerce bedrijf kan een goede SSL-beveiliging een groot verschil in de omzet maken. Voor webdevelopers kan een goed werkend SSL-certificaat ervoor zorgen dat er niet wordt ingebroken in de site van een klant.

Alle grote merken onder 1 dak

Bij Bumper.be bent u aan het juiste adres voor SSL certificaten van alle grote merken:    

Comodo SSL  Thawte SSL   RapidSSL SSL

GeoTrust SSL

     VeriSign SSL

VeriSign, GeoTrust, Thawte, Comodo en RapidSSL.

                  

TPL_BEEZ3_NEXTTAB

Bumper.be services op maat

U vraagt, wij leveren: advies op maat gesneden, onderhouds contracten, snelle interventies, persoonlijk advies, telefonische support, hulp op afstand en dienst na verkoop. We begeleiden u van A to Z naar uw ideale IT omgeving met behulp van kennis, ervaring en onafhankelijk advies over merken, produkten en netwerkleveranciers.

Maak u geen zorgen meer over uw IT, Bumper.be levert u alle IT oplossingen: snel, adequaat en scherp geprijsd.

Contacteer ons vrijblijvend voor meer informatie

button webdesign
button hosting
button development
button hardsoftware
button consultancy
button support