Contact

     Microsoft Certified Technology Specialist

  Lid van FeWeb


Microsoft Authorized Education Reseller

Fujitsu Select Partner

Whois

Controleer uw domeinnaam:
www.
Selecteer een extensie:
.eu.be.nl
.com.net.org
.info.biz.mobi

Microsoft Windows 7 Professional

Microsoft® Windows 7 Professional

Werk eenvoudiger en veiliger op elke gewenste locatie

Gebruikt u een pc voor uw werk? Dan is Windows 7 Professional bij uitstek geschikt voor u. Het helpt u productiever te zijn en beschermt de kritieke gegevens waar u mee moet werken Voor veel routinetaken hoeft u slechts een paar keer te klikken, zodat u minder tijd kwijt bent aan het configureren van projectors, printers en netwerken. Met de geavanceerde opties voor reservekopieën beschermt u uw inspanningen met automatische back-ups naar uw thuis- of bedrijfsnetwerk. En met behulp van de Windows XP-modus kunt u de meeste Windows XP-programma's in Windows 7 blijven gebruiken.

Winkelprijs: € 255,37  (€ 309,00 incl. btw)

Met Windows 7 Professional kunt u overal gemakkelijker en veiliger werken, of u nu op kantoor blijft, een klein bedrijf runt of onderweg bent met uw laptop. Ga als volgt te werk:

 
Werken waar u wilt

Met Windows 7 Professional wordt op uw laptop uw voorkeursprinter onthouden op elk netwerk dat u gebruikt, dus handmatig overschakelen hoeft niet meer. Laptop instellen voor een presentatie is een fluitje van een cent. U zet dus altijd uw beste beentje voor. En omdat in Windows 7 energie efficiënter wordt beheerd en er sneller verbinding wordt gemaakt met draadloze netwerken, kunt u nog gemakkelijker onderweg werken.


Windows XP-programma's gebruiken

De meeste programma's die voor Windows XP zijn gemaakt, werken ook in Windows 7. Voor de uitzonderingen heeft Windows 7 Professional een oplossing: Windows XP Mode. Dit is gratis te downloaden, werkt uitsluitend in Windows 7 Professional, Ultimate en Enterprise, en voert Windows XP-programma's uit in een apart venster, gewoon op uw Windows 7-bureaublad.


Bescherm uw werk

Alle versies van Windows 7 bevatten verbeteringen aan Back-up maken en terugzetten voor een aanpak van 'instellen en vergeten' voor het maken van back-ups van bestanden en mappen. Met Windows 7 Professional kunt u tevens een back-up maken van bestanden, mappen en zelfs stations op een netwerk, en bestandsversleuteling kan nuttig zijn om vertrouwelijke gegevens op pc's met meer dan één gebruiker veilig te bewaren.


Productiever

Met Windows 7 Professional hoeft u minder na te denken over technologie en houdt u meer tijd over voor uw eigenlijke werk. Prestatieverbeteringen en een nieuw ontwerp voor het bureaublad helpen u meer in minder tijd te doen. Het is nu heel eenvoudig om verbinding te maken met domeinen en offlinebestanden te openen op een netwerk, zelfs als u niet online bent.


Plezier hoort er ook bij

Een pc voor uw werk gebruiken, betekent nog niet automatisch dat u spelen moet opgeven. Als het tijd voor een pauze is, kunt u genieten van de ongelooflijk realistische gamegraphics in DirectX 11, plus al de audiovisuele hoogstandjes in Windows Media Center, waaronder de mogelijkheid om live tv-programma's te bekijken, onderbreken en opnemen, en niet te vergeten Windows Media Player.

Microsoft Tips
Nieuwsflash
Webdesign
IT Support

De 10 meestgestelde vragen over de gratis update van Windows 10

Windows 10 komt eraan en naar aanleiding van de releasedatum op 29 juli, lijsten we even de 10 meest gestelde vragen op van het moment: behoud ik al mijn documenten bij een gratis upgrade? Zal Cortana ook beschikbaar zijn in België? Krijgt Windows RT ook een upgrade? Ontdek de volledige lijst.

http://pulse.microsoft.be/language/nl/de-10-meest-gestelde-vragen-over-de-gratis-windows-10-upgrade/

 

Welke Windows 10 versie past bij jou?

Op 29 juli is het zover. Dan is Windows 10 beschikbaar; in verschillende versies nog wel. De versies zijn afgestemd op gebruikersprofiel en de toestellen die je gebruikt. Moedig jij als bedrijf CYOD aan (Choose Your Own Device)? Dan zal je waarschijnlijk een andere versie hebben dan iemand die liever een desktop-editie heeft. Ontdek welke versie bij jou past.

http://pulse.microsoft.be/language/nl/welke-windows-10-versie-past-bij-jou/

 

Maak kennis met Microsoft Edge (te kiezen: 1/2)

Microsoft Edge is de nieuwe browser van Windows 10. Je zal vanaf eind juli rechtstreeks op webpagina’s kunnen schrijven, wat meteen heel wat tijd bespaart in meetings. Benieuwd naar de andere features van Microsoft Edge? 

http://pulse.microsoft.be/language/nl/microsoft-edge-surface-3-perfect-partners-in-crime/

 

Hoe ziet Office eruit in Windows 10 (te kiezen: 2/2)

Met Windows 10 heb je ineens de nieuwe versie van Word, Excel, PowerPoint, Outlook en OneNote op zak en dat op al je mobiele toestellen. Touch- en mobielvriendelijk zijn ze allemaal, per app zijn er een aantal specifieke wijzigingen.

http://pulse.microsoft.be/language/nl/probeer-office-voor-windows-10/

 

Geef hackers minder kans

Geen grotere vrees voor een bedrijfsleider dan gehackt te worden. Ondanks de vele waarschuwingen en ondersteuning van partners zoals Microsoft, kan het soms toch fout lopen. Ontdek hoe jij en je collega’s proactief kunnen handelen om hackers geen kans te geven.

http://pulse.microsoft.be/language/nl/geef-hackers-minder-kans/

 

Reminder voor Windows Server

Op 14 juli 2015 beëindigt Microsoft de ondersteuning voor Windows Server 2003 en Windows Small Business Server 2003. Met een upgrade naar een nieuwe server worden uw kosten verlaagd, uw gegevens beschermd en staat u sterker in de markt.

 

Lees hier de 5 redenen om te upgraden: http://bit.ly/19O1lm1 

TPL_BEEZ3_NEXTTAB

Deze week hebben we een nieuwe update vrijgegeven voor SimplyFact

Icecat integratie: automatisch ophalen en invullen van product informatie !

Verkoopt u vaak of uitsluitend elektronisch materiaal en/of onderdelen? Met behulp van de Icecat integratie hoeft u zich geen zorgen meer te maken over het invoeren van de produkt gegevens ! Met behulp van het unieke EAN/UPC nummer, of de combinatie van merk en merkgebonden SKU, vult SimplyFact voor u automatisch alle product gegevens in: algemene gegevens, afbeeldingen, garantie termijn, categorie, gedetailleerde product info: alles in 1 oogopslag.

SimplyFact Icecat integratie - deel 1    SimplyFact Icecat integratie - deel 2

Meer nog: dankzij een handige Product Fiche functie, maakt u heel eenvoudig een gepersonaliseerde en gedetailleerde PDF product fiche van het gekozen artikel. Perfect om als bijlage bij uw offertes te voegen, of om de klant een handig overzicht van de produkt mogelijkheden te tonen. Deze product fiches zijn gebrand zoals uw facturen, bevatten uw eigen logo en u hebt zelfs de mogelijkheid om onmiddelijk uw eigen verkoopsprijs te vermelden op de fiche (met of zonder BTW).

Dankzij deze integratie bespaar ik elke maand heel wat uren die ik anders moest spenderen aan het manueel opzoeken en invoeren van alle produkten

Meer lezen...
TPL_BEEZ3_NEXTTAB

SSL : noodzakelijke beveiliging

Een SSL-certificaat is een noodzakelijke beveiliging voor ieder webverkeer. Heeft u bijvoorbeeld een webwinkel of wilt u er een beginnen? Of heeft u een andere website waar uw bezoekers gevoelige informatie naar toe versturen, bijvoorbeeld een control panel? Dan is een SSL-certificaat onmisbaar, als u de garantie wilt geven dat de gegevens van uw klanten op uw website veilig zijn en niet ingezien kunnen worden door derden. Een garantie die eigenlijk vanzelfsprekend is.    

Misschien heeft u alleen maar een aanmeldingsformulier of inlogscherm op uw website, waar u uw bezoekers vraagt om hun naam en adresgegevens in te vullen, en denkt u misschien dat SSL daarom te duur en onnodig is. Toch kunnen ook deze gegevens gestolen worden, met alle vervelende gevolgen van dien. Het is dan ook wettelijk verplicht om de verzending van dit soort gegevens van en naar uw website te beveiligen. Onze Medium Security SSL certificaten zijn hiervoor ideaal.

Ook voor low-risk websites, zoals een intranet binnen een klein bedrijf, vindt u bij Bumper.be geschikte budget-SSL-certificaten. En wilt u meerdere subdomeinen beveiligen met SSL, dan is SSL Wildcard de beste oplossing.

Voor iedere doelgroep een SSL-certificaat

SSL-certificaten kunnen van levensbelang zijn voor ondernemingen die online opereren. Voor een e-commerce bedrijf kan een goede SSL-beveiliging een groot verschil in de omzet maken. Voor webdevelopers kan een goed werkend SSL-certificaat ervoor zorgen dat er niet wordt ingebroken in de site van een klant.

Alle grote merken onder 1 dak

Bij Bumper.be bent u aan het juiste adres voor SSL certificaten van alle grote merken:    

Comodo SSL  Thawte SSL   RapidSSL SSL

GeoTrust SSL

     VeriSign SSL

VeriSign, GeoTrust, Thawte, Comodo en RapidSSL.

                  

TPL_BEEZ3_NEXTTAB

Bumper.be services op maat

U vraagt, wij leveren: advies op maat gesneden, onderhouds contracten, snelle interventies, persoonlijk advies, telefonische support, hulp op afstand en dienst na verkoop. We begeleiden u van A to Z naar uw ideale IT omgeving met behulp van kennis, ervaring en onafhankelijk advies over merken, produkten en netwerkleveranciers.

Maak u geen zorgen meer over uw IT, Bumper.be levert u alle IT oplossingen: snel, adequaat en scherp geprijsd.

Contacteer ons vrijblijvend voor meer informatie

button webdesign
button hosting
button development
button hardsoftware
button consultancy
button support